bindipack , merkem , houthulst

bindipelletkachels

bintein groothandel - bindipack 

 

Ungaro pelletkachel

In een klein en middelgroot huis waar de ruimte beperkt is en er geen ruimte is voor radiatoren, kan ungaro Tubo Air een goede verwarmingskeuze zijn. We hebben ons idee van Super Heat Exchange toegepast op luchtkokers met een lokale en geleide verwarming. De verticale buizenbundel in roestvrij staal AISI 304 biedt meer dan 90% van de warmte-efficiëntie die constant blijft met het gebruik van gepatenteerde mechanische warmtewisselaarreiniger. Het vermogensbereik van de kachel is maximaal 12 kW. Het lichaam van een compacte kachel (diepte slechts 32 cm) met hopper met grote capaciteit en laag pelletverbruik kan lange uren warmte bieden. Het volledige onderhoud wordt frontaal uitgevoerd; T-stuk pijp geïntegreerd met bovenste rookafvoer. Tubo Air is

Air

Fagiolo

Eigentijds ontwerp, geschikt voor elke interieuroplossing. in heel weinig ruimte alle warmte die je nodig hebt. De innovatieve en exclusieve verticale warmtewisselaar en de monocoque verbrandingskamer van het tuboair®-assortiment zijn, dankzij hun hoge efficiëntie, het ecologische en economische Ungaro-systeem dat de pelletverwarming revolutioneert. Stalen bekleding verkrijgbaar in 5 kleuren, esthetische kristallen deur.

Eigentijds ontwerp, geschikt voor elke interieuroplossing. in heel weinig ruimte alle warmte die je nodig hebt. De innovatieve en exclusieve verticale warmtewisselaar en de monocoque verbrandingskamer van het tuboair®-assortiment zijn, dankzij hun hoge efficiëntie, het ecologische en economische Ungaro-systeem dat de pelletverwarming revolutioneert. Glascoating verkrijgbaar in 4 kleuren, esthetische kristallen deur.

Eigentijds ontwerp, geschikt voor elke interieuroplossing. in heel weinig ruimte alle warmte die je nodig hebt. De innovatieve en exclusieve verticale warmtewisselaar en de monocoque verbrandingskamer van het tuboair®-assortiment zijn, dankzij hun hoge efficiëntie, het ecologische en economische Ungaro-systeem dat de pelletverwarming revolutioneert. Keramische coating verkrijgbaar in 4 kleuren, esthetische kristallen deur.

Mariquita classic
Luchtpelletkachel. De innovatieve TuboAir®-lijn onderscheidt zich door zijn exclusieve verticale wisselaar met drievoudige rookgasdoorgangen die een zeer efficiënte, economische en ecologische Ungaro-oplossing bieden die een revolutie teweegbrengt voor pelletverwarming. Keramische afwerking, externe glazen deur.
Orchidea
Eigentijds design, geschikt voor elk interieur. Alle warmte die u nodig hebt in een compacte ruimte. Kan eenvoudig in elk bestaand systeem worden geïntegreerd. De innovatieve TuboAir®-lijnen onderscheiden zich door hun exclusieve verticale wisselaar met drievoudige rookgasdoorgangen die een zeer efficiënte, economische en ecologische Ungaro-oplossing bieden die een revolutie teweegbrengt in pelletverwarming. Metalen afwerking verkrijgbaar in 6 kleuren.

Tonda

Eigentijds design, geschikt voor elk interieur. Alle warmte die u nodig hebt in een compacte ruimte. Kan eenvoudig in elk bestaand systeem worden geïntegreerd. De innovatieve TuboAir®-lijn onderscheidt zich door zijn exclusieve verticale wisselaar met drievoudige rookgasdoorgangen die een zeer efficiënte, economische en ecologische Ungaro-oplossing bieden die een revolutie teweegbrengt voor pelletverwarming. Metalen afwerking verkrijgbaar in 5 kleuren, externe glazen deur.

Sole

Eigentijds design, geschikt voor elk interieur. Alle warmte die u nodig hebt in een compacte ruimte. Kan eenvoudig in elk bestaand systeem worden geïntegreerd. De innovatieve TuboAir®- en TuboIdro®-lijnen onderscheiden zich door hun exclusieve verticale wisselaar met drievoudige rookgasdoorgangen die een zeer efficiënte, economische en ecologische Ungaro-oplossing bieden die een revolutie teweegbrengt in pelletverwarming. Metalen afwerking verkrijgbaar in 5 kleuren, externe glazen deur.

Foglia

Eigentijds design, geschikt voor elk interieur. Alle warmte die u nodig hebt in een compacte ruimte. Exclusieve verticale wisselaar met drievoudige rookgasdoorgangen die een zeer efficiënte, economische en ecologische Ungaro-oplossing bieden die een revolutie teweegbrengt in pellets. Metalen afwerking verkrijgbaar in 5 kleuren.

Liby

Eigentijds design, geschikt voor elk interieur. Alle warmte die u nodig hebt in een compacte ruimte. Kan eenvoudig in elk bestaand systeem worden geïntegreerd. De innovatieve TuboAir®- en TuboIdro®-lijnen onderscheiden zich door hun exclusieve verticale wisselaar met drievoudige rookgasdoorgangen die een zeer efficiënte, economische en ecologische Ungaro-oplossing bieden die een revolutie teweegbrengt in pelletverwarming. Metalen afwerking verkrijgbaar in 5 kleuren, externe glazen deur.

Hydro : kachel centrale verwarming

Thermostoves Categorie historische productie Ungaro, de verwarming is de ontmoeting tussen de technische behoeften en inrichting dankzij een divers product verdeling van de warmte die de prestaties van de oude opvatting planten in een zeer flexibele voor Kozijnbinnenmaat, functionaliteit, materialen en kleuren van de verbetert coating. Voornamelijk gewijd aan de productie van warm water voor de centrale verwarming van een huis, de verwarming kachel biedt directe comfort, zelfs aan de lokale installatie met bestraling en thermische ventilatie zo'n loyale bondgenoten tegen de ontberingen van de winter. Met de snelle uitwisseling koper of roestvrij staal AISI 304 altijd garant voor een hoog rendement en een laag brandstofverbruik, de categorie varieert tussen een basis oplossingen of verzonken, gevoed door de pellets of zelfs hout, met kookplaat, met afgesloten kamer, met keramische afdekkingen, gehard glas en gelakt staal. Eenvoudig onderhoud met gepatenteerde mechanismen en vereenvoudigde, gestroomlijnde en intuïtieve elektronische, uitgebreide componenten: de Ungaro is klaar voor implantatie.

AQA F 6 - 24 / 8 - 30 kw

F classic

Hydro pellet thermokachel met automatische verbrandingsmodulatie voor centrale verwarming. Ventilatorgeblazen verwarmde lucht. Kit voor continu huishoudelijk gebruik warmwatervoorziening (optioneel). Keramische afwerking, externe glazen deur.

F glass

Hydro pellet thermokachel met automatische verbrandingsmodulatie voor centrale verwarming. Ventilatorgeblazen verwarmde lucht. Kit voor continu huishoudelijk gebruik warmwatervoorziening (optioneel). Glazen afwerking, externe glazen deur.

F style

Hydro pellet thermokachel met automatische verbrandingsmodulatie voor centrale verwarming. Ventilatorgeblazen verwarmde lucht. Kit voor continu huishoudelijk gebruik warmwatervoorziening (optioneel). Stalen afwerking, externe glazen deur.

SV classic

Hydro pellet thermokachel met automatische verbrandingsmodulatie voor centrale verwarming. Ventilatorgeblazen verwarmde lucht. Keramische afwerking verkrijgbaar in 5 kleuren.

FIT I X 

Hydro pellet thermokachel met automatische verbrandingsmodulatie voor centrale verwarming. Ventilatorgeblazen verwarmde lucht. Kit voor continue warmwatervoorziening (optioneel). Stalen afwerking beschikbaar in 5 kleuren, externe glazen deur.

AQA X

Hydro pellet thermokachel met automatische verbrandingsmodulatie voor centrale verwarming. Ventilatorgeblazen verwarmde lucht. Kit voor continue warmwatervoorziening (optioneel). Stalen afwerking beschikbaar in 5 kleuren, externe glazen deur

PELLETS EN HOUT IN 1 KACHEL VERBRANDEN 

Bory

Twee-brandstof hout / pelletkachel met automatische verbrandingsmodulatie voor huishoudelijke verwarming. Eenvoudig onderhoud.

BiFeul style

Pellet / houtketel-kachel met automatische verbrandingsmodulatie voor centrale verwarming. Maximaal vermogen ontwikkeld door twee verbrandingskamers die samenwerken. Kit voor continue warmwatervoorziening (optioneel). Stalen afwerking verkrijgbaar in 3 kleuren, externe glazen deur.
centrale verwarming ( ketel ) op pellets

AQA C PLUS series

Vloerstaande pelletketel met automatische verbrandingsmodulatie voor centrale verwarming. Kit voor continue warmwatervoorziening (optioneel). Enkele lade om as uit de verbrandingskamer te verwijderen en inspectie van de uitlaatventilator (Easy Clean).

CTU L series

Vloerstaande pelletketel met automatische verbrandingsmodulatie voor centrale verwarming. Regelsoftware voor de meest voorkomende verwarmingsschema's. De ketel is uitgerust met alle benodigde componenten: circulatiepomp, expansievat, thermische, elektrische en hydraulische beveiligingen, uitlaatventilator.

FIT e

Vloerstaande pelletketel met automatische verbrandingsmodulatie voor centrale verwarming. Kit voor continue warmwatervoorziening (optioneel). Compacte afmetingen, zijuitlaat en hydraulische aansluitingen.

CTU S 

Vloerstaande pelletketel met automatische verbrandingsmodulatie voor centrale verwarming. Warmwatertank 150 l voor opslag van sanitair warm water geproduceerd door de ketel en / of door zonnecollectoren met een eigen warmtewisselaar, zonnepaneel niet inbegrepen.
UA-112687197-1