bindipelletkachels

bintein groothandel - bindipack 

 

Ungaro pelletkachel

In een klein en middelgroot huis waar de ruimte beperkt is en er geen ruimte is voor radiatoren, kan ungaro Tubo Air een goede verwarmingskeuze zijn. We hebben ons idee van Super Heat Exchange toegepast op luchtkokers met een lokale en geleide verwarming. De verticale buizenbundel in roestvrij staal AISI 304 biedt meer dan 90% van de warmte-efficiëntie die constant blijft met het gebruik van gepatenteerde mechanische warmtewisselaarreiniger. Het vermogensbereik van de kachel is maximaal 12 kW. Het lichaam van een compacte kachel (diepte slechts 32 cm) met hopper met grote capaciteit en laag pelletverbruik kan lange uren warmte bieden. Het volledige onderhoud wordt frontaal uitgevoerd; T-stuk pijp geïntegreerd met bovenste rookafvoer. Tubo Air is

Air

Fagiolo

Eigentijds ontwerp, geschikt voor elke interieuroplossing. in heel weinig ruimte alle warmte die je nodig hebt. De innovatieve en exclusieve verticale warmtewisselaar en de monocoque verbrandingskamer van het tuboair®-assortiment zijn, dankzij hun hoge efficiëntie, het ecologische en economische Ungaro-systeem dat de pelletverwarming revolutioneert. Stalen bekleding verkrijgbaar in 5 kleuren, esthetische kristallen deur.

Eigentijds ontwerp, geschikt voor elke interieuroplossing. in heel weinig ruimte alle warmte die je nodig hebt. De innovatieve en exclusieve verticale warmtewisselaar en de monocoque verbrandingskamer van het tuboair®-assortiment zijn, dankzij hun hoge efficiëntie, het ecologische en economische Ungaro-systeem dat de pelletverwarming revolutioneert. Glascoating verkrijgbaar in 4 kleuren, esthetische kristallen deur.

Eigentijds ontwerp, geschikt voor elke interieuroplossing. in heel weinig ruimte alle warmte die je nodig hebt. De innovatieve en exclusieve verticale warmtewisselaar en de monocoque verbrandingskamer van het tuboair®-assortiment zijn, dankzij hun hoge efficiëntie, het ecologische en economische Ungaro-systeem dat de pelletverwarming revolutioneert. Keramische coating verkrijgbaar in 4 kleuren, esthetische kristallen deur.

Hydro : kachel centrale verwarming

Thermostoves Categorie historische productie Ungaro, de verwarming is de ontmoeting tussen de technische behoeften en inrichting dankzij een divers product verdeling van de warmte die de prestaties van de oude opvatting planten in een zeer flexibele voor Kozijnbinnenmaat, functionaliteit, materialen en kleuren van de verbetert coating. Voornamelijk gewijd aan de productie van warm water voor de centrale verwarming van een huis, de verwarming kachel biedt directe comfort, zelfs aan de lokale installatie met bestraling en thermische ventilatie zo'n loyale bondgenoten tegen de ontberingen van de winter. Met de snelle uitwisseling koper of roestvrij staal AISI 304 altijd garant voor een hoog rendement en een laag brandstofverbruik, de categorie varieert tussen een basis oplossingen of verzonken, gevoed door de pellets of zelfs hout, met kookplaat, met afgesloten kamer, met keramische afdekkingen, gehard glas en gelakt staal. Eenvoudig onderhoud met gepatenteerde mechanismen en vereenvoudigde, gestroomlijnde en intuïtieve elektronische, uitgebreide componenten: de Ungaro is klaar voor implantatie.

Air/Hydro

PELLETS EN HOUT IN 1 KACHEL VERBRANDEN 

Chaufage

UA-112687197-1