Strucomix sensitive
Samenstelling
Lijnzaaddoppen, tarwevoermeel, haver, geëxpandeerde gerst, gedroogde cichoreipulp, luzerne, lijnzaad, geëxpandeerde maïs, tarwezemelen, bietenmelasse, luzernestengels, tarweglutenvoer, zonnebloemzaadvoer, sojaolie, speltzemelen, sojavezel, sojabonen getoast, brisuren van oliehoudende zaden, calciumcarbonaat, tarwe, sojabonendoppen (geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja), natriumchloride, kruiden, maïsglutenvoer, sojavoer (geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja)
Ruw eiwit 11,0%, ruw vet 6,5%, ruwe as 8,0%, ruwe celstof 17,0%, suikers 5,0%, zetmeel 16,0%, calcium 1,10%, magnesium 0,30%, fosfor 0,60%, natrium 0,30%
3a672a vitamine A 12500 IE, 3a671 vitamine D3 2500 IE, 3a700 vitamine E 200 mg, 3a880 biotine 200 μg, 3a890 cholinechloride 160 mg, 3b103 ijzer (ijzer(II)sulfaat-monohydraat) 75 mg, 3b202 jodium (calciumjodaat, watervrij) 1,25 mg, 3b304 kobalt (gecoate korrels kobalt(II)carbonaat) 0,3 mg, E4 koper (koper(II)sulfaat-pentahydraat) 30 mg, E4 koper (koper(II)chelaat van glycinehydraat) 15 mg, 3b503 mangaan (mangaan(II)sulfaat-monohydraat) 115 mg, 3b506 mangaan (mangaanchelaat van glycinehydraat) 15 mg, 3b603 zink (zinkoxide) 115 mg, 3b607 zink (zinkchelaat van glycinehydraat) 20 mg, E8 selenium (natriumseleniet) 0,40 mg, 3b815 selenium (L-selenomethionine) 0,20 mg
4b1702 Saccharomyces cerevisiae NCYC sc 47 5,2 109 CFU
E310 propylgallaat 1,8 mg
Gebruiksaanwijzing