bindipack , merkem , houthulst

bindipelletkachels

bintein groothandel - bindipack 

 

Speeta firebox

Deze toepassing maakt het mogelijk om alle functies van de door SPEETA geproduceerde kachel te regelen, zoals het verwarmingsvermogen, de gewenste kamertemperatuur, de instelling en planning van de 230V-stopcontacten, evenals verlichting. Afstandsbediening van de SPEETbooster, om de ontsteking te vergemakkelijken, controle van de ventilatie van warme lucht. U vindt op de applicatie de weergave van de grafische afbeeldingen met betrekking tot het gebruik van de kachel en in staat om de firmware van de kachel direct bij te werken.

Collectie

Wat is nieuw in versie 1.6.1

Lijst met apparatuur beschikbaar op het netwerk met 1-klikselectie (menu Verbinding)

- Mogelijke gebruik, en aanbevolen, automatische instelling bij het verbinden met een box of een router (DHCP)

- Lijst met netwerken die de kachel ziet bij aansluiting op een box of een router, met het vermogensniveau van het ontvangen signaal

- Demonstratiemodus (menu Instellingen)

- De nieuwste firmware die bekend is bij SPEETBOX die is opgenomen in de toepassing om een ​​back-upoplossing te hebben, of om een ​​update voor te stellen

- Zoeken naar firmware-updates online en offline, in het geheugen in de applicatie

- Nieuwe grafiek met zoom, vingerbeweging en tijdsinterval, gerespecteerd tussen elke meting

- Mogelijkheid om de kwaliteit van grafische afbeeldingen te wijzigen op basis van de prestaties van uw apparaat

- Activering / deactivering van de curves in de grafiek door het aanpassingsmenu en door in de legenda te klikken

- Landschapsmodus

Wanneer u deze versie voor de eerste keer gebruikt, moet u naar het menu "Verbinding" gaan en de gewenste apparatuur selecteren. De applicatie onthoudt de naam van deze apparatuur voor de volgende toepassingen. Als er meerdere SPEETBOX-apparaten beschikbaar zijn op het netwerk, klik dan op de overeenkomstige regel om van de ene naar de andere te schakelen.

Het kiezen van een houtkachel is niet altijd gemakkelijk. Welke configuratie kiezen? Welke plaats zal hij in de kamer innemen? Met SPEETA applicatie kunt u testen de houtkachel SPEETBOX van Starck u, volgens uw smaak.

Om u te inspireren, kunt u met de SPEETA-app het product in 3D bekijken alsof het in uw kamer is. Met een markeerstift op de grond, kiest u de beste plaats om uw kachel te plaatsen. Door de markering te richten, verschijnt de kachel op het scherm van uw smartphone of tablet, alsof deze zich echt voor u bevindt.

Je hebt toegang tot de functies van je SPEETBOX BY STARCK-kachel, kies het type modules dat je wilt toevoegen en zet het in je kamer. Je kunt het manipuleren en zelfs omkeren om het vanuit elke hoek te ontdekken. De app maakt het ook gemakkelijk om foto's van uw instellingen te delen met uw vrienden of familie, op sociale netwerken. Je was nog nooit zo zeker van je keuze!

Een warmte-accumulator voor ongeëvenaard comfort bij het vuur

Wil je jezelf verwarmen met een warmte-accumulator om de temperatuur geleidelijk en duurzaam te verhogen? Kies met de SPEETBOX BY STARCK voor een milde verwarmingsmodus in de winter en verander in de zomer in een designelement. Dus geniet van het hele jaar door uw houtkachel ontwerp warmte accumulator. Tijdens de strenge winteravonden, wanneer de kou koud is, blijf dan warm in je gezellige binnencocon en geniet van het knetterende vuur met familie of vrienden.

 

EEN DIFFUSIE VAN WARME EN PROGRESSIEVE HITTE

De SPEETBOX BY STARCK zal uw interieur (woonkamer of slaapkamer) constant warm houden om uw belangrijkste warmtebron te worden. Goed geplaatst, leunend tegen een muur of op een meer centrale positie, in de woonkamer of tegenover uw bed in uw kamer, zal het verantwoordelijk zijn voor het creëren van een gezellige sfeer. Met zijn hitteaccumulatorboxen gevuld met kiezels geniet je urenlang van een warme atmosfeer met een constante temperatuur. Een echte troost om niet constant houtblokken in huis te hoeven zetten. 2 tot 3 uur zijn nodig om een ​​temperatuursvilt tussen 50 en 60 graden te verkrijgen voor het accumulatorblok, dat vervolgens geleidelijk zal diffunderen zodra het vuur is afgegaan.

 

COMFORT EN VISUELE REST

Vooral het gevoel van warmte zou onvolledig zijn zonder het vuur in zijn glazen kist te zien. Een show die u zult waarderen als u thuiskomt van uw werk, om de warmte van uw huis te vinden. Met een boek in uw handen, laat u schommelen in de vlammen van uw design houtkachel voor een moment van totale rust. Geniet van het leven en geniet van de schoonheid van de schoonheid door de tijd te vertragen met je SPEETBOX BY STARCK. Ontworpen door Philippe Starck, zal uw gesloten haard en zijn opslag perfect passen bij uw huis om te winnen in cachet met een warm huis en gesublimeerd van binnenuit.

 

BEVOORRECHTE ONTWERP EN HOUT, IN PLAATS VAN ELEKTRISCHE INESTHETIEK

Meestal zijn huizen uitgerust met elektrische hitteaccumulators, zonder charme of ouderwets. Met de SPEETBOX BY STARCK breek je de codes en kies je een meubelstuk dat voor 100% ontworpen en verbonden is. Met zijn opbergdozen voor boomstammen of decoratieve objecten, kiezels die warmte en gesloten haard opslaan, vertrouwt u op de natuurlijke en elegante houtkachel die ontworpen is door Philippe Starck. Anders dan gewone elektrische kachels werkt het systeem met hernieuwbare energie, het kan op een veilige manier aan een gevraagde temperatuur voldoen, met een geleidelijke terugkeer van warmte in de tijd. Dus bespaar energie en verspreid hete lucht door de kiezels in uw dozen. Je hoeft alleen maar je houtkachel te maken!

  

 

Met SPEETBOX BY STARCK kunt u genieten van de eenvoudige momenten van het leven door te ontspannen bij het haardvuur. Profiteer van de expertise van een wereldberoemd ontwerp om geleidelijk de warmte in uw kamers te verspreiden en energie te besparen. Breng tenslotte een vleugje moderniteit met een ontwerp en een functioneel object dat u zelf kunt aanpassen met onze configurator.

UA-112687197-1