top of page

Snijmais 25 kg

Snijmais 25 kg

Snijmais verpakt in zakken van 25KG

Snijmaïs wordt op ons bedrijf vers ingekuild in het najaar en wordt dag na dag terug vers uit de kuil in pakken geperst. Hierdoor kan het zo vers mogelijk aan de dieren gegeven worden.


Waarom snijmais ?

Het is een hoogwaardig ruwvoeder: Het is een zeer energierijk product. Deze energie is opgebouwd uit zetmeel en ruwe celstof. Snijmaïs in het rantsoen compenseert een te hoog gehalte aan onbestendig eiwit uit gras.

Het is zetmeelrijk en zorgt dus voor een trage opname van voedingstoffen waardoor uw dier meer gevuld zal zijn en een groter uithoudingsvermogen zal hebben.

Het is goed voor de darmen. Niet enkel koeien, maar ook paarden en schapen kunnen mais goed verteren.

Onze mais is ook zeer fijn gehakseld. Dit om tegen te gaan dat de dieren enkel de lekkerste stukken zouden opeten en daardoor voedingsstoffen zouden tekort komen.

Bent u nog niet overtuigd ?

Voor de prijs van 5 euro heeft u 25 kg eten voor uw dier. Bij anderen betaalt u al snel 10 euro en meer.

Mais in combinatie met hooi is ideaal.

De mais blijft tot een jaar goed in de zak en zolang er geen lucht aan kan bederft het niet.

Indien u intensief met uw dier werkt kan u krachtvoer door de mais mengen. Uw krachtvoer zal hierdoor beter opgenomen en verwerkt worden. Het paard zal een snelle energie boost krijgen van het krachtvoer en een latere energie boost van de mais. Dus in plaats van één energie boost, heeft u paard de hele dag voldoende energie.

Ik raad u ten zeerste aan om dit prachtige product zeker eens te proberen wij produceren het zelf op ons bedrijf en staan in voor een goede kwaliteit .

Adres

Vredenhofstraat 6

Merkem, 8650

Contact

Dirk : 0497 22 93 79

info@bindipack.be

Dieter : 0499 43 22 59

Uren

Di - Vrij: 9:00 - 18:00

Za: 9:00 - 16:00

Ma : gesloten

Zo : gesloten

Social

bottom of page