bindipelletkachels

bintein groothandel - bindipack 

 

Sierschouwen seguin

Absolute ziel van je huis, en enige manier van verwarmen gedurende eeuwen, de haard is erg geƫvolueerd. Eerder exclusief geopend, is het tegenwoordig meestal gesloten door middel van een open haard of een inleghout, in gietijzer of staal. Al deze dingen verbeteren de lage warmte-efficiƫntie en brengen deze vervolgens van 20% naar meer dan 70%. De haarden zijn gemaakt van steen of hout, metaal of glas. De decoratie en het ontwerp laten ze er jonger uitzien en brengen de rustieke, klassieke en moderne open haarden in lijn met de huidige smaak. We kunnen ze gemakkelijker integreren in onze hedendaagse huizen. Eindelijk, sinds de jaren '70, kwamen designmodellen, in zicht en maakten je haard in het hart van je huis.

Sierschouwen

Van modern tot rustiek, keuze genoeg bij ons.

Hedendaagse openhaarden

Stalen kozijnen en schoorstenen in ruwe materialen zoals beton en gepolijst effect, de knowhow van ambachtslieden uit bindiflam. Verzamel de stalen lay-out rondom uw insert of kies een van onze modellen compacte haard, hoekhaard of 3 gezichten op basis van uw kamer.

Authentieke openhaarden

Wanneer we denken aan "schoorsteenbrand", denken we aan voormalige schoorstenen in puinstenen, met de traditionele eikenboom, boven de open haard, altijd vastgepend zoals eerder, geassembleerd met pen en gat. Bindiflam behoudt de traditie en toont u een brede collectie, met de mogelijkheid van aanpassingen of op maat gemaakt.
UA-112687197-1