bindipelletkachels

bintein groothandel - bindipack 

seguin group

Seguin: een verhaal van 2 mannen

Al meer dan 40 jaar is de SEGUIN-groep een van de belangrijkste Franse ontwerpers van open haarden en oplossingen voor houtverwarming: houten open haarden, inserts, houtkachels, pelletkachels. De ontwikkeling ervan is de afgelopen jaren versneld, waarbij het idee is gerespecteerd om met de beste materialen te werken. Het hoofdkantoor is gevestigd in het hart van de Auvergne, tussen Vichy en Clermont-Ferrand, het bedrijf omvat meer dan 100 mensen, onder zijn "hart" van Auvergne Randan en twee andere productie-eenheden JC Bordelet (Montpellier) en staal huizen (Belley). Het is ook een dealernetwerk "Club Seguin", aanwezig op alle segmenten van de markt, met producten van hoge technische en esthetische kwaliteit.

Maar de SEGUIN-groep, vandaag een van de Franse leiders in houtverwarmingsapparatuur, is vooral een familie- en mensenavontuur, gebouwd rond een team uit de Auvergne dat zich inzet voor het bedrijf. Terwijl we vastzaten aan onze basissen, streefden we een open en collectieve ontwikkeling na.

Open omdat het intern en extern werd gedaan. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf JC BORDELET in Montpellier, AXIS Belley, en recent, de start-up SPEETA, aangesloten bij de groep en bleven hun productielocaties te laten groeien.

De SEGUIN-teams kozen vorig jaar als bedrijfswaarden, Rigor, Commitment, Respect en Trust. Dus we proberen ze bij te houden en toe te passen, terwijl we een resoluut ambitieuze kijk op de toekomst houden. Als we die koers kan houden, indien in de toekomst kunnen we altijd terug te kijken en zeggen dat we wisten begeleiden snel op de markt en de verwachtingen van de klant met behoud van de kwaliteit van de relatie met onze beste partners, dus we zal geslaagd zijn ons bedrijfsproject.

Trainingscentrum ten dienste van zijn klanten

Als een pijler van ontwikkeling voert het opleidingscentrum van Randan, gevestigd in Randan, bijna honderd trainingen per jaar uit over producten, installatie- en implementatietechnieken. Deze professionalisering wordt in 2016 verder versterkt met de bouw van een speciaal opleidingsgebouw op 400 m2.

SEGUIN-dealers, wiens relatie met de Groep in het vertrouwen en op de lange termijn is, hebben op de grond een ambachtelijke en professionele aanpak, in de controle van het product en de installatie ervan. maar houdt de geest van ambachtslieden ten dienste van zijn klanten.

Een stap vooruit

Op het snijvlak van het gesloten haardgebied heeft Seguin innovaties gelanceerd zoals de 4-glazen open haard, het dubbele verbrandingssysteem DAFS en de garantie van 10 jaar op gietijzeren haarden.

Een zakelijke burger

Door te besluiten je te verwarmen met hout, neem je deel aan de inspanningen voor het milieu; we zijn van mening dat we ook een rol moeten spelen in het licht van de ecologische uitdaging.

Het bedrijf heeft zijn inspanningen geconcentreerd op de recycling van zijn industrieel afvalwater, de isolatie van zijn gebouwen, het gebruik van gerecycleerd papier en de implementatie van de meest milieuvriendelijke verbrandingstechnieken.

Uit de keuze van smelten tot de afwerking van steen, de zorgvuldige montage inserts en kachels te lijstwerk werken, ambachtslieden Seguin Duteriez bestendigen de "Quality of Duty" met een simpel doel: "Maak uw haard het hart vanuit je huis. "

UA-112687197-1