bindipelletkachels

pelletkachels - houtkachels - inbouwhaarden

 

Max blank

als onderdeel van een intensief projectontwerpproces. In de volgende fase transformeren we de projecten samen met ingenieurs en specialisten, zoals slotenmakers en technici, in hoge kwaliteit, omdat alleen producten van hoge kwaliteit duurzaam zijn. Daarom houden we er nadrukkelijk aan vast te houden aan de grote bijdrage van de eigen productie. Als het gaat om staalproductie is het 99% van de productie die uit de handen van Max Blank komt en het bedrijf verlaat. Functionele en inspirerende pellet- en houtkachels zonder elektriciteit en alle accessoires worden gemaakt tijdens dit productieproces.

Max Blank-voordelen:

- 10 jaar garantie op stalen elementen van de verbrandingskamer.

- Efficiënt, zelfs viervoudig gebruik van warmte!

- Milieuvriendelijk, in sommige regio's en modellen: tot 50% onder de waarden van de officiële normen!

- Getest op een levensduur van meer dan 25 jaar !!

- Meer dan 300 varianten van kachels en interessant in formatie op www.maxblank.com

- 99% van alle stalen onderdelen wordt geproduceerd in onze productie. Dat geeft een garantie voor de beste kwaliteit, productveiligheid en service.

- Exclusief staal van de hoogste kwaliteit gebruiken ThyssenKrupp ..

- Indrukwekkend en duurzaam deurscharnier! Koel altijd de knop!

- Massieve kachelconstructie garandeert een lange werking!

- Aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding die u meer biedt dan u mag verwachten.

- Max Blank Hoge kwaliteit kachels en haarden kunnen niet worden vergeleken en daarom zijn ze moeilijk met woorden te beschrijven.

- Op een fornuis op min. 15 ° C omgevingstemperatuur.

- met 1-2 houtladingen volgens de aanbevelingen van de producent, bij een optimale schoorsteentrek en optimaal gebruik, en houtvochtigheid van maximaal 15%.

Kachels

systeem openhaard

Ingebouwde haard

Normen en certificaten

Max Blank-producten

Garandeer VEILIGHEID!

Veiligheid in de Max Blank-kachel en open haard heeft een zeer grote betekenis. Het is belangrijk voor ons omdat het u troost biedt en, in geval van een ongecontroleerde reactie van brand op externe factoren, ook uw persoonlijke veiligheid!

In de productie Max Blank High Quality worden alle producten zoals kachels of inbouwhaarden door een controle-instituut getest volgens de geldende normen DIN EN 13240 i DIN EN 13229.

De gegevens met betrekking tot verwarmingsefficiëntie, brandbestendigheidstijd en warmteafgifte werden empirisch getest in eigen huis. Ze verwijzen niet naar een specifiek apparaat en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen uitsluitend voor vergelijkende doeleinden van verschillende Max Blank verwarmingstoestellen. Alle gegevens zijn niet alleen afhankelijk van het efficiënte gebruik van brandstof door het apparaat, maar worden ook beïnvloed door verschillende factoren, zoals uitrusting, brandstofkwaliteit, type rookuitlaat, schoorsteentrek, atmosferische omstandigheden of service.

 Daarnaast zijn kachels met pelletaccessoires van Max Blank High Quality ook officieel getest volgens de normen DIN EN 13240 i DIN EN 13229 en zijn ze goedgekeurd door het Duitse Building Technology Institute (DIBt).

Combi kachel voordelen

- Zonder elektriciteit

- Zonder het gezoem van een fan

- Zonder elektrische smog

- De aslade legen slechts 1-2 per stookseizoen *

Biedt u:

- Dubbele onafhankelijkheid

- 2 soorten vuur

- 2 kleuren vuur: oker / blauw

- Vergelijkbaar met houtvuur

- PELLET-verbranden tot 99,7% bij 0,5-0,3% as

- afhankelijk van het model

- Tijd van overschakelen van pellet naar hout 1-5 minuten

- Tot 18 uur warmteafgifte met slechts één pelletbelasting

- Volledig vrije keuze tussen vuur van pellets tot hout en andersom.

Alle modellen gemakkelijk te bedienen door middel van 1 handvat!

10 jaar garantie op stalen elementen die de verbrandingskamer vormen

 

We verlenen u hierbij de onderstaande garantie voor Max Blank-kachels onder de volgende voorwaarden:

- De fabrieksgarantie van 10 jaar geldt voor alle stalen elementen waaruit de verbrandingskamer bestaat.

- De garantie dekt gratis uitwisseling van stalen elementen die als defect worden herkend in het geval ze de goede werking van de kachel verstoren.

- De garantieperiode is beperkt tot 10 jaar. Het begint op het moment van vertrek van het product uit de fabriek en vereist een aankoopfactuur en een -garantiekaart ondertekend door een Max Blank Dealer om geldig te zijn. De garantie vervalt in het geval van de overdracht van het product of bij de aankoop ervan via internet en wordt niet overgedragen bij tweedehands aankoop.

- Om de garantie van de producent te behouden, moet de kachel worden geïnstalleerd door een professionele installateur volgens de instructies in de technische handleidingen en moet id worden gebruikt volgens de aanbevelingen van de producent.

- De garantie dekt geen normale slijtage en schade veroorzaakt door overladen of oneigenlijk gebruik.

- De garantie omvat geen voordelen die verband houden met de montage, demontage of installatie van componenten of onderdelen die worden beschreven in sectie b).

- De garantie omvat niet ook de geluiden veroorzaakt door natuurlijke warmte-uitzetting van metaal, evenals elementen die niet worden genoemd in deel a), zoals pelletcassettes, vuurvaste voorwerpen, glas, pakkingen, echte slijtagedelen, afdekelementen en geverfde oppervlakken.

- De garantie erkent geen andere rechten, zoals korting, teruggave of schade.

- De garantie vervalt na de periode van 10 jaar, ongeacht of deze al dan niet is geprofiteerd. Het ruilen van een onderdeel of element geeft geen recht op verlenging van de garantieperiode.

- Alle rechten, inclusief die genoemd in uw contract met Max Blank Dealer blijven ongewijzigd.

- Tijdens de garantieperiode is uw dealer verantwoordelijk voor alle services.

- In de overige gevallen zijn Duitse rechtbanken bevoegd.

- De garantiekaart is pas geldig als deze volledig is ingevuld, samen met de acceptatiechecklist voor de brander en de pelletcassette.

We wensen u een aangename sfeer met Max Blank-kachels. Verbrandingstechnologie ontworpen door Max Blank houdt emissies op ecologisch niveau en blijft in harmonie met de natuurlijke omgeving.

UA-112687197-1