bindipack , merkem , houthulst

bindipelletkachels

bintein groothandel - bindipack 

 

Design openhaarden Jc bordelet

Kies uw hedendaagse open haard met bintein. Een openhaard wordt niet langer alleen als een warmtebron beschouwd. Inderdaad, een open haard wordt nu gezien als een manier om uw woonkamer te verfraaien, dankzij een gebruikelijk en verbluffend ontwerp. Afhankelijk van de grootte en het ontwerp van uw woonkamer, kan ons team van experts u adviseren over de beste manier om uw kamer te verbeteren met een moderne open haard. Of u nu op zoek bent naar een muur of een hangende open haard, bindiflam kan u voorzien van een prachtige hedendaagse haard. Een efficiënte en moderne designhaard voor uw woonkamer Naast het ontwerpaspect, moeten ook de technische specificaties worden overwogen om de juiste haard te kiezen. Zo kunt u verschillende functies vergelijken tussen onze verschillende hedendaagse open haarden, zoals nominale output, efficiëntie, CO-snelheid, deeltjesemissie en meer. Houd er rekening mee dat onze hedendaagse open haarden zijn vervaardigd volgens geavanceerde technieken die ons in staat stellen om u efficiënte en verbluffende producten te bieden. Ontdek onze collectie hedendaagse open haarden

Hout/ bois/ wood

Calista 917

De calista 917 is het nieuwste model in de jc bordelet collectie, deze haard is ontworpen voor passieve huizen maar kan zowel in passieve en klassieke huizen geïnstalleerd worden.

De haard trekt zijn verbrandings lucht uit de schouw ipv uit de kamer, in de schouw word er een concentrische buis geïnstalleerd  ( een buis met 3 wanden), zowel de verbrandings gassen als de verse lucht worden via de schouw aan en afgevoerd, een revolutionair en modern systeem.

de centrale versie kan 365 graden draaien, en is met en zonder door kijk beschikbaar, op de foto hier boven u ziet u de door kijk versie. 

Linea 914

Klik hier om de tekst te bewerken

Ocea 911

Irena 910

Zelia 908

Eolia 907

Lea 998

Tatiana 997

Amilia 996

Alexia 995

Marina 993

Eva 992

Julietta 985

Camilia 984

Elisa 981

Stella etain

UA-112687197-1