bindipelletkachels

bintein groothandel - bindipack 

 

Stille pelletkachel 

Plug-in: Invicta revolutioneert pelletkachels
Invicta vindt een nieuwe generatie pelletkachels uit met een fris ontwerp en een ongekende technologie.
Plug-in technologie laat je kiezen uit verschillende originele modellen van gietijzeren kachels. Plug-in transformeert ze in hoogwaardige pelletkachels met behulp van een externe wandtrechter. De plug-in kachels zijn gemakkelijk te gebruiken en verspreiden een zachte en gecontroleerde warmte dankzij de grote capaciteit van de tank (22 kg), grote autonomie (tot 27 uur) en bedieningspaneel voor het aanpassen van de temperatuur. Ze zijn ook stil.
Historisch gezien werden pelletkachels ontworpen met een granulaatcontainer, een hopper genoemd. Deze hopper werd meestal naast de kachel geplaatst, vaak erachter. Deze technische beperking, die een esthetische beperking werd, heeft de vervaardiging van pelletkachels beperkt tot twee ontwerpen: kubusvormig of parallellepipedumvormig.
Unieke technologie en een nieuw ontwerp
Invicta heeft begin 2000 een zeer fraai design van kachels ge├»ntroduceerd en wilde de markt betreden voor pelletkachels met opvallende patronen. Door technische samenwerking met zijn Italiaanse partner Caminetti Montegrappa, een leider in de pelletkachelindustrie in Itali├ź en Europa, en zijn ontwerper Bernard Dequet, is Invicta erin geslaagd om deze uitdaging aan te gaan. Het bedrijf beschikt nu over volledig opnieuw ontworpen pelletkachelmodellen.
Mooie gietijzeren kachels
Door het technische deel van de kachel te verplaatsen naar een slimme muurtank, heeft Invicta zich bevrijd van de "pelletbox" en biedt het verschillende originele modellen die op de hopper aansluiten. Sommige van deze prachtige nieuwe kachels zijn vergelijkbaar met de bestsellers van Invicta en sommige hebben een nieuwe esthetiek. Plug-in is echt een nieuwe technologie en maakt de weg vrij voor een nieuwe generatie pelletkachels.
Ingenieuze en eenvoudig te gebruiken gietijzeren kachels
De plug-in kachels hebben een grote autonomie (tot 31 uur) dankzij de hoge capaciteitswandtank (22 kg). Deze tank heeft meerdere doelen. Het werkt als een scherm en vermindert de veilige afstand voor brandbare materialen. Daarom kan het direct tegen een muur worden geplaatst. Bovendien verbergt het een vulaccessoire voor de tank. Met het bedieningspaneel kunt u de temperatuur aanpassen. Plug-IN kachels zorgen dus voor zachte en gereguleerde warmte.
Stille en stralende gietijzeren kachels
Plug-IN kachels (OVE- en ARATOS-modellen) zijn volledig stil:
* bij gebruik van natuurlijke convectie, zonder ventilator: het gietijzeren kachellichaam, met zijn enkele wand, straalt door de hele ruimte om te verwarmen en een prachtige stroom van warmte te verspreiden.
* met natuurlijke trek, zonder rookafzuiging.

Pelletkachel plug in

AIR

UA-112687197-1