bindipelletkachels

pelletkachels - houtkachels - inbouwhaarden

Onze designkachels zijn van topkwaliteit

Met onze pelletkachel bent u voor 35 jaar: duurzaam, goedkoop, en milieuvriendelijk verwarmt.

-T

raditionele ventilatie : de standaard pelletkachel zoals wij ze allemaal kennen.

- Kanalisatiepelletkachel : deze kachel heeft de optie om 2 extra ruimtes te verwarmen via warmeluchtkanalen. Wel opgelet want een warmeluchtkanaal kan maar x aantal meters lang zijn, anders gaat de lucht teveel afkoelen.

- Hydropelletkachel : een hydropelletkachel kan de ruimte waarin hij staat verwarmen via ventilatie. Van de warmte dat hij over heeft zal hij water verwarmen en dit naar centrale verwarming of naar vloerverwarming zenden. Deze kachel is voorzien van een ingebouwd buffervat en ook een pomp om het water rond te stuwen. let wel op vloerverwarming verwarmen vraagt meer van de kachel dan centrale verwarming.

- Stille kachel : Deze kachel werkt met stralingswarmte en heeft een warmelucht ventilator, Deze ventilator wordt enkel gebruikt waneer de kachel te warm wordt. Ook maakt hij weinig tot geen geluid, vandaar de naam stille kachel.

Pelletkachels zijn wel degelijk milieuvriendelijk !

Pelletkachels hebben in tegenstelling tot houtkachels een propere verbranding. Er komt even veel CO2 vrij dan wanner een stuk hout natuurlijk wegrot, zeer weinig dus. Ook is er geen warmteverlies door de schouw. Daarnaast komt er, door de propere verbranding, geen fijn stof vrij. 

Ik zou u zeker aanraden niet alleen voor moeder natuur, maar ook voor eigen gemak om voor pellets te kiezen. Pelletkachels zijn namelijk de toekomst.

Bindipelletkachels

Uw specialist voor verwarming op pellets en hout.

CMG pelletkachel

Houtverwarming is al bijna veertig jaar onze cultuur en ons bedrijf. Wij produceren de meest competente pellet- en houtverbrandingsmachines en transformeren de grondstof in warmtebronnen, waarbij ontwerp en technologie worden gecombineerd. Een productfilosofie die ongeëvenaard is qua kwaliteit en

Pelletkachel ungaro

Ungaro is het resultaat van veertig jaar ervaring in verbranding en heeft altijd bijzondere aandacht besteed aan zowel ecologische kwesties als milieubescherming, met het oog op hernieuwbare en milieuvriendelijke energie. 

Houtkachels seguin

De houtgestookte verwarming ongegeneerd decoratie. Wordt voornamelijk gebruikt als secundaire verwarming of als aanvulling, maar niet alleen, de houtkachel wordt een geweldig, eenvoudig en steeds praktischer decoratie-element voor een gezellige manier van verwarmen.

Inbouwhaarden bindiflam

Verkoop van inbouwhaarden op pellets van hoge kwaliteit. Pellet monoblocks hebben nieuwe vormen en nieuwe krachten: hoekig, trifaciaal, schiereiland. Ook multi-fuel: hout + pellets.
De nieuwe open haarden geven elke architect de mogelijkheid om unieke en exclusieve ruimtes te creëren. Onze monoblokpellets zijn volgens velen fascinerend, krachtig en onmisbaar. Ons aanbod zal u niet teleurstellen en de prijs zal u verrassen.

Design openhaarden jc bordelet

Dankzij een perfecte beheersing van metaaltechnieken kon bindiflam een onweerlegbare referentie worden op het gebied van metalen open haarden. Onderscheid je met conventies. Sindsdien is de innovatie voortgezet en blijft het bedrijf zichzelf positioneren als de avant-garde van zijn vak: maatwerk, innovaties en geavanceerde technieken, het structureren van de nieuwe

Sierschouwen

Absolute ziel van je huis, en enige manier van verwarmen gedurende eeuwen, de haard is erg geëvolueerd. Eerder exclusief geopend, is het tegenwoordig meestal gesloten door middel van een open haard of een inleghout, in gietijzer of staal. Al deze dingen verbeteren de lage warmte-efficiëntie en brengen deze vervolgens van 20% naar meer dan 70%. De haarden zijn gemaakt van steen of hout, metaal of glas. De decoratie en het ontwerp laten ze er jonger uitzien en brengen de rustieke, klassieke en moderne open haarden in lijn met de huidige smaak. We kunnen ze gemakkelijker integreren in onze hedendaagse huizen. Eindelijk, sinds de jaren '70, kwamen designmodellen, in zicht en maakten je haard in het hart van je huis.

Pellets 

wij hebben de beste pellets op de markt, niks kan onze pellets overtreffen, gemaakt van het zuiverste droog zaagsel, en hard geperst, met onze pellets hebt u niet alleen meer warmte voor een nog voordeligere prijs maar u hebt ook minder onderhoud, doordat ze tot wel 90% en meer opbranden, bij bindiflam alleen maar kwaliteit.

Service pelletkachels

Naast het verkopen geven wij ook een mooie sevice na verkoop voor onze bestaande klanten, wij staan altijd klaar om onze klanten te helpen, en lossen een probleem liever te vroeg dan te laat op, bindiflam laat niemand in de kou zitten.
UA-112687197-1