bindipack , merkem , houthulst

bindipelletkachels

bintein particuliere verkoop en groothandel - bindipack 

Bindipack werd geboren

Onze roots liggen bij de landbouw. Voordat bindipack werd opgericht hadden wij varkens en koeien, maar door de prijzendruk en vernieuwingen heeft Dirk Bintein besloten een andere weg op te gaan. We hebben een manier gezocht om onze eigen producten te verwerken. Zo zijn we begonnen met het verpakken van onze eigen mais. Ons doel was om mensen met 1 - 10 paarden of 1 -50 schapen de kans te geven ook te voederen zoals al de grote paarden en schapenhouders. Zoals ons moto geldt: van het land tot bij de klant. We kregen ook vraag naar andere producten zoals houtkrullen, vlas, en andere strooisels van de paarden- en schapenhouders. Het paste in het gamma en gaf de mensen de kans om alles in 1 plaats te kopen, dus besloten we dit ook te verkopen. Na verloop van tijd zijn we in contact gekomen met een woordvoerder van Koltec. Hierdoor hebben we ons gamma uitgebreid met weidepalen (kastanje en geïmpregneerd), schapendraad (alle maten) en ook doorsteek- of paardenomheining (vierkante en ronde uitvoering).
In 2016 hebben we een nieuwe tak aangesneden, de verkoop van pelletkachels - installatie - service

Waarom ons ?

Wij maken het voor u gemakkelijk. Bij ons vind u alles wat u nodig hebt, onder één dak. Wij hebben altijd alles op voorraad van stalstrooisel, pellets, voeding en afsluitingen. Onze prijzen zijn ook heel scherp doordat wij alles in grote hoeveelheid kunnen aankopen en de plaats hebben om het te stockeren. Bij ons koopt u uw producten zonder tussenpersoon. Wij zijn altijd door de middag geopend en u kan na de openingsuren op afspraak komen. Tijdens u productkeuze staan wij u graag bij met extra informatie en beantwoorden wij graag eventuele vragen die u heeft. We hebben een groot aanbod aan producten: We hebben alle maten van weidepalen, verschillende soorten strooisels, een groot gamma pellet kachels. Bij ons vind u altijd wat u zoekt.

Onze eerste werknemers

In 2012 is, Dieter, de zoon van Dirk Bintein mee in het bedrijf gestapt. Dieter, die toen 19 was, geeft toe dat zijn focus altijd al bij het bedrijf lag. Ook wilde hij de knepen van het vak liever op zijn vader zijn bedrijf leren, dan ergens anders.

1,000 gelukkige klanten

Onze klanten komen voor ons op de eerste plaats, wij dragen klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Klanten krijgen een voordelige prijs, maar dit is niet de enige reden waarom ze graag naar Bindipack komen. Wij staan onze klanten met veel plezier met raad en daar bij. Ook de vragen van klanten beantwoorden wij graag.
Bij ons kan men niet alleen tijdens de openingsuren terecht. Ook na de openingsuren mag u, op afspraak, bij ons langskomen. 

UA-112687197-1